Kniha: Knedlíková revoluce, Michael Schlaipfer

Že jsou knedlíky nudné, suché, nemoderní, nezdravé? No, záleží… záleží na tom, kdo vám je uvaří! A nebo od koho se je naučíte vařit vy. Když jsem čekala na knížku Knedlíková revoluce, honily se mi hlavou různé nápady týkající se…
Číst dál...Kniha: Bake & The City, Tobias Müller

Sladká kuchařka Bake & the City nás protáhne Evropou a zdá se, že tím nejsladším, co nabízí. Kniha pochází z pera německého blogera Tobiase Müllera, jehož parketou jsou právě sladkosti. Při tvorbě této knihy se inspiroval dobrotami typickými pro různé…
Číst dál...Kniha: Mini dobroty k čaji, Juliette Lalbaltry

Mini dobroty k čaji od Juliette Lalbaltry, to je ta druhá knížka z posledního balíčku od Metafory. Na první pohled je dosti podobná Detoxu z téže edice, protože obálka je zpracovaná ve stejném stylu. Po otevření ale zjistíme, že se…
Číst dál...Kniha: Detox, Lucie Reynier, Metafora

Malá kuchařka s detox plánem na každé roční období a jednoduchými recepty z výborných surovin, asi tak bych charakterizovala jednou větou tuhle kuchařku. Když mi balíček došel – balíček s touhle kuchařkou a další jménem Minidobroty k čaji, nevěřila jsem,…
Číst dál...Kniha: Polévková mánie, Kathryn Bruton

Pokud sledujete můj facebook, tak možná víte, že mi minulý týden dorazila nová kuchařka od Metafory. Abych řekla pravdu, moc informací jsem o ní předem neměla. Čekala jsem kuchařku s recepty na podzim a zimu. Nicméně když jsem v ní…
Číst dál...Kniha: Whole food, energie pro zdravý životní styl – Elise Museles

Už je to chvilka, co jsem hlásila, že mám novou kuchařku. Je z toho „zdravého soudku“ a navíc je jako dělaná pro přirozeně bezlepkový lifetyle. A taky je z větší části vhodná pro vegany. A vlastně pro všechny, protože v…
Číst dál...Zmrzlinovač

Zmrzliny patří k nejoblíbenějším letním dezertům, jsou nejen zážitkem pro naše chuťové pohárky, ale také pomáhají zvládat vysoké letní teploty. Většina prodávaných zmrzlin je ale plná nekvalitních surovin a aditiv. To se podepíše na finální chuti a našemu tělu to…
Číst dál...